fbpx

Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. safirgift.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Navigarea pe site-ul safirgift.ro echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos, de către orice Client. 

safirgift.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și Condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă.

În caz de divergențe sau neînțelegeri între safirgift.ro și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul comenzii.

Drepturile de proprietate intelectuală:

Conținutul site-ului safirgift.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, mărci înregistrate, este integral proprietatea safirgift.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

safirgift.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

safirgift.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispoziția safirgift.ro de către furnizori.

Informațiile incluse pe safirgift.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu buna credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Vânzătorului, la adresa contact@safirgift.ro, pentru a fi luate măsurile legale necesare.

safirgift.ro își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Categoriile de date personale prelucrate sunt: nume și prenume, telefon, adresă (domiciliu/rețedintă), e-mail.

Atunci când un Utilizator își creează un cont pe safirgift.ro, poate primi comunicări comerciale din partea noastră.

Conform Regulamentului UE GDPR nr. 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, safirgift.ro are obligația de a prelucra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, servicii de comunicații electronice, informare a Clientilor privind contul lor de pe safirgift.ro, informare a Clientilor privind evoluția și starea Comenzilor.

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date să fie incluse în baza de date a safirgift.ro și cu utilizarea și prelucrarea de către safirgift.ro pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la curierat, servicii de plată / bancare, servicii de contabilitate.

safirgift.ro nu solicită Utilizatorilor săi, prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc), informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate face răspunzător pe safirgift.ro pentru niciun fel de prejudiciu. vezi mai multe detalii >>>

Comenzi:
Toate prețurile afișate pe site sunt în lei și conțin TVA, dacă nu este specificat altfel. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală care se emite conform legislației în vigoare din Romania și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare sau prin e-mail. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 16,00, vor fi executate si expediate în 2-3 zile lucrătoare in functie de complexitatea personalizarii. Exista produse care ca si durata de executie poate dura intre 4-5 zile , insa acest lucru va fi specificat si in descrierea produsului.
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între Utilizator și Safir Gift. și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că Safir GiftL. se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar, fără înștiințarea clienților.
Safir Gift. folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca, inainte de folosirea acestor servicii, să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Garantia:

Pentru produsele achiziționate din magazinul online safirgift.ro se asigură garanție în conformitate cu Certificatul de garanție aferent fiecărui produs. Persoana juridică ce asigură garanția este cea menționată pe Certificatul de garanție.

Pentru a beneficia de garanție, Clientul are urmatoarele obligații:
– produsul să fi fost cumpărat de la safirgift.ro și folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;
– să respecte instrucțiunile de montare și să utilizeze produsul conform instrucțiunilor impuse de producător;
– să păstreze certificatul de garanție și documentul fiscal cu care a cumpărat produsul;
– să păstreze ambalajul original și toate accesoriile care au venit în acesta și să le livreze împreună cu produsul în garanție.

Locul prezentării pentru a putea beneficia de garanție este cel specificat pe Certificatul de garanție. În afara cazului în care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garanției:
– avarii sau deteriorări mecanice;

– expunere excesivă la radiații solare;

– lipsa sau modificarea seriei produsului;

– modificari ale produsului;

– defectarea produsă ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de utilizare, transport, manipulare și instalare prevazute în manualul de utilizare;

– deteriorarea mecanică provocată prin lovirea produsului sau deterioarea marcajului cu modelul și seria acestuia;

– inundarea, incendierea, descarcările electrice, modificările sau instalările necorespunzătoare, intervențiie neautorizate;

– distrugerea circuitelor interne din cauza șocurilor;
Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile.

Drepturile Clienților sunt cele prevăzute în legislația în domeniu. Garanția nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.
Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992 și Legea 449/2003, cu completările și modificarile ulterioare.

Înregistrarea ca membru:

Pentru crearea contului de client, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente. În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre, fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole.
Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfasurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral. Sunteți de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

0