fbpx

Politica de retur & Metoda de plata & Livrare

LIVRAREA

Livrarea produselor comandate se va face în toate orașele din România, de luni până vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare legală, între orele 10.00-15.00, prin curier rapid, la domiciliul, sediul sau adresa indicată de dumneavoastră. Livrarea se va face contracost, în funcție de greutatea coletelor.
Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Safir Gift își rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situația în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. În această situație, clienții vor fi informați și consultați cu privire la menținerea sau anularea comenzii.

 

MODALITATE DE PLATĂ : 

Produsul va fi livrat prin firma de curierat cu plata ramburs, ramburs în cont colector sau prin transfer bancar în contul firmei,
cod IBAN: RO10INGB0000999907894979 deschis la banca ING .

MODALITATE DE RETUR : 

Conform legislatiei romane in vigoare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor”.

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

– Cadouri personalizate

– Tricouri personalizate

– Cani personalizate

– Perne Personalizate

– Mouse Paduri

– Si alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala cumparatorului , care va suporta in totalitate cheltuielile de transport ale returului. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de Sc Safir Studio S.R.L. in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare. Suma restuita in urma returului nu include si taxa de transport initial achitata. 

Garantia Produselor: Returnarea produselor care sunt incadrate in intervalul de garantie este obligatia cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa achite transportul de retur pentru aceste produse. 

Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat sau desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca produsul primit este deteriorat sau defect va rugam sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail contact@safirgift.ro  sau la numerele de telefon puse la dispozitie pe site la sectiunea Contact Safir Gift

 

 

DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI – tranzacții online

Există în vigoare două articole de lege prevăzute de ANPC care au ca subiect condițiile legale de returnare a unui produs cumpărat. Prima este L 449/2003 actualizată în 2008, unde se menționează la cap.3, condițiile returnării unui produs defect.
 
A doua lege reglementată de ANPC vizează tranzacțiile online: OG 130/2000.
Conform OG 130/2000 și OG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului, că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la achiziția produsului. Notificarea se va data, semna și trimite de către dumneavoastră prin poșta/ curier, la adresa: Strada Oițelor nr. 1 b, Tulcea 820187, sau prin e-mail, la adresa contact@safirgift.ro.
 
În situația menționată, veți returna pe cheltuiala dumneavoastră, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original (nedesfăcut), fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, alături de factură și certificatul de garanție. Dacă aceste condiții sunt respectate, Safir Gift. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către dumneavoastră a contractului.
 
Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.contact
0